Alle sejltogter

Her kan du søge i alle sejltogter, hvor skippere søger gaster

- og finde en tur, der matcher dine ønsker og din kalender ...

  • For at kontakte en skipper, skal du have oprettet en gasteprofil, og være logget ind.
  • Husk at medmindre det er et krav fra skipper, behøver du ikke at kunne sejle, dét skal du nok lære undervejs …
31 maj -
28 juni
Filippinerne

Filippinerne: Cebu – Bohol – Siquijor Island – Dumaquete – Moalboal – Malapasqua – Cebu 31/5-28/6 – 2022 (28 dage)

Påmønstring tæt på lufthavnen i Cebu. Derefter går der noget tid med at få provianteret til turen. Fra Cebu sejler vi ned mod Bohol hvor vi tager hul på dykningen og der er gode muligheder for at opleve Bohol på scooter. Der er bla. mulighed for at se verdens mindste abe – Tassier samt køre en tur op i Chocolate Hills.
Fra Bohol sejler vi mod Siquijor, som er en meget lidt turistet ø og altid et besøg værd. Hvalhajer er næste mål og derfor sejler vi mod Oslob og Dumaquete. Efter mødet med verdens største fisk sejler vi nordpå mod Moalboal, hvor der er mulighed for at se kæmpe stimer af sardiner samt giant frogfish. Turens sidste destination er Malapascua hvor vi har mulighed for at se Thresher sharks og det er en fed oplevelse. Vi slutter dette togt af med en sejltur ned mod Cebu hvor der afmønstres. Køjepenge for togtet 7.000 kr
01 juni -
31 august
Middelhavet

Med Cleopatra til Grækenland

Skal du med S/Y Cleopatra til Middelhavet / Grækenland som gast. Vi har lagt en plan og en delvis rute af vores rejse. Rejsen starter fra Mariager hvor Gaster kan komme ombord gerne et par dage før, afrejse fra Mariager 01-06-2022 hvor vi har båden liggende. Herefter sejler vi til Kielerkanalen måske lige et smut forbi Helgoland igen som også kaldes den røde ø følger ruten til Middelhavet med mange stop undervejs for at se og opleve eventuelle gasteskift ved den Engelske kanal går vi på Englands siden hvor Dover Coast guard nok skal fortælle hvis vi er i kollations kurs med et andet fartøj (AIS sender vores position) : ruten hvor vi skal gå i land hvad vi skal se, tager vi stille og roligt som vi når frem alle har nogle interesser noget man vil se og dele oplevelserne med andre (vi vil være 5-6 ombord ad gangen) Herefter kommer gaster skift lufthavns stop Cherbourg Frankrig Lissabon Portugal Gibraltar Spanien Fra Gibraltar sejler vi mod Cypern med mange stop undervejs turen er ikke planlagt endne Skibet: Cleopatra er en NO SMOKING Bavaria 46, som er 14,4 meter lang og 4,35 meter bred. Cleopatra har et pantry (køkken) med gasovn, 2 gasblus, varmt og koldt vand, køleskab med Fryser og en ekstra stor køleboks på 130 L (2X køl) og spiseplads til 12 personer. Der er 4 kahytter hvor 3 af kahytterne er med dobbeltkøje den sidste er med 2 enkelte side køjer midtskibs i salonen kan der laves 2 sovepladser men dette vil vi ikke gøre brug af. Desuden har båden 2 toiletter med bad. Agter er der en udendørs bruser. Der er mere end 2 meters ståhøjde overalt i båden, hvilket giver en god rummelighed og gør at båden føles større, end den faktisk er. I cockpittet er der god plads til at være sammen, om både sejlads og hygge. Agter er der direkte gennemgang til en badeplatform, hvorfra det (selvfølgelig) er muligt at bade og dykke fra. Vi har EPIRB offshore, helt ny SEA-SAFE 8 personers redningsflåde offshore, alle redningsveste med knæklys og flyde line, MOB udstyr, VHF/DSC radio, Binimi, cockpittelt, gummibåd med Ny Mercury 6HP påhængsmotor, paddelbord og andet legetøj   Vi er medlem af Foreningen for langturssejladsens fremme
01 juni -
01 juni
Europa

Med på oplevelser

Skal du med S/Y Cleopatra til Middelhavet / Grækenland som gast og have mange hyggelig timer og oplevelser.   Vi mangler 1-2 gaster fra 1.juni fra Mariager til Cherbourg Frankrig og igen fra 1 august fra Lissabon til Malaga.   Vi har lagt en plan og en delvis rute af vores rejse. Rejsen starter fra Mariager hvor Gaster kan komme ombord gerne et par dage før, afrejse fra Mariager 01-06-2022 hvor vi har båden liggende. Herefter sejler vi til Kielerkanalen måske lige et smut forbi Helgoland igen som også kaldes den røde ø følger ruten til Middelhavet med mange stop undervejs for at se og opleve eventuelle gasteskift. Ved den Engelske kanal går vi på Englands siden hvor Dover Coast guard nok skal fortælle hvis vi er i kollations kurs med et andet fartøj (AIS sender vores position): ruten hvor vi skal gå i land hvad vi skal se, tager vi stille og roligt som vi når frem alle har nogle interesser noget man vil se og dele oplevelserne med andre (vi vil være 4-6 ombord ad gangen) Herefter kommer gaster skift lufthavns stop Cherbourg Frankrig Lissabon Portugal Malaga Spanien   Skibet: Cleopatra er en NO SMOKING Bavaria 46, som er 14,4 meter lang og 4,35 meter bred. Cleopatra har et pantry (køkken) med gasovn, 2 gasblus, varmt og koldt vand, køleskab med Fryser og en ekstra stor køleboks på 130 L (2X køl) og spiseplads til 12 personer. Der er 4 kahytter hvor 3 af kahytterne er med dobbeltkøje den sidste er med 2 enkelte side køjer midtskibs i salonen kan der laves 2 sovepladser men dette vil vi ikke gøre brug af. Desuden har båden 2 toiletter med bad. Agter er der en udendørs bruser. Der er mere end 2 meters ståhøjde overalt i båden, hvilket giver en god rummelighed og gør at båden føles større, end den faktisk er. I cockpittet er der god plads til at være sammen, om både sejlads og hygge. Agter er der direkte gennemgang til en badeplatform, hvorfra det (selvfølgelig) er muligt at bade og dykke fra. Vi har Epirb offshore, helt ny redningsflåde offshore, alle redningsveste med knæklys og flyde line, MOB udstyr, VHF/DSC-radio, Binimi, cockpittelt, gummibåd med ny Mercury 6HP påhængsmotor, paddelbord og andet legetøj   Send os en besked hvis du / i vil med på oplevelser Mail: [email protected] +45 25 67 49 25   FTLF: FTLF står for Foreningen for langturssejladsens fremme – eller Langturssejlerene og er en forening både for skippere, gaster og drømmere. Vi er medlem der kan findes oplysninger på hjemmesiden.
01 juni -
01 august
Europa

Rungsted – Middelhavet Juni/Juli 2022

Vil du med sydpå mod Middelhavet?
1. Juni 2022 skal S/Y Sweetwater afsted. Hjemhavn er Rungsted. Endendestationen er Grækenland.
Men... i første omgang skal den gennem Den Engelske Kanal, over Biscayen, forbi de uartige spækhuggere, rundt om Gibraltar og landes på Mallorca, evt. Corsica. Der er i nogen grad tale om transportsejlads med pænt lange stræk. Lad os bare sige at det tager 3-5 ugers tid, selvfølgelig afhængigt af vind og vejr.
Ingen ved helt hvordan verdenssituationen ser ud til Juni og hvis resten af Europa bliver stærkt påvirket af krigen, så kan det godt ændre på tingene. Men jeg har planlagt rejsen i par år, så der skal meget til før Putin får lagt projektet ned.
Jeg søger gaster med duelighedsbevis og et par års reel sejladserfaring. Det er OK hvis du kun kan være med på en del af rejsen.
01 juli -
31 juli
Filippinerne

Filippinerne: Cebu – Bohol – Siquijor Island – Dumaquete – Moalboal – Malapasqua – Cebu 1/7-31/7 – 2022 (31 dage)

Påmønstring tæt på lufthavnen i Cebu. Derefter går der noget tid med at få provianteret til turen. Fra Cebu sejler vi ned mod Bohol hvor vi tager hul på dykningen og der er gode muligheder for at opleve Bohol på scooter. Der er bla. mulighed for at se verdens mindste abe – Tassier samt køre en tur op i Chocolate Hills.
Fra Bohol sejler vi mod Siquijor, som er en meget lidt turistet ø og altid et besøg værd. Hvalhajer er næste mål og derfor sejler vi mod Oslob og Dumaquete. Efter mødet med verdens største fisk sejler vi nordpå mod Moalboal, hvor der er mulighed for at se kæmpe stimer af sardiner samt giant frogfish. Turens sidste destination er Malapascua hvor vi har mulighed for at se Thresher sharks og det er en fed oplevelse. Vi slutter dette togt af med en sejltur ned mod Cebu hvor der afmønstres. Køjepenge for togtet 7.750 kr
01 juli -
31 august
Atlanterhavet

Mini-Atlanterhavskryds: DK – Nordfrankrig & Nordfrankrig – Madeira

Skal du selv på langtur på et tidspunkt? Vil du lære en masse om at navigere i et af verdens mest trafikerede farvande? Vil du opleve at sejle i tidevandsstrøm? Hvad med at krydse Biscayen og sejle helt til Madeira. – Altså et mini-atlanterhavskryds?
Vi har plads til to gaster på togtet fra Danmark til Nordfrankrig og derefter fra Nordfrankrig til Madeira. Der bliver tale om to ben, som både bliver sjove og udfordrende. Vi garanterer dig en stor og lærerig oplevelse. Vi er begge erfarne langturssejlere og Ole underviser i sejlads i sin sejlerskole og har sønæringsbevis som Y1.
Danmark-Nordfrankrig: Juli 2022
Nordfrankrig-Madeira: August 2022
02 juli -
09 juli
Danmark

SEJLent Retreat™ Uge 27 2022

SØSÆT DIT LIV!

  Trænger du til bevægelse i dit liv - fysisk såvel som psykisk? Himmel og hav, spændende udfordringer for krop og sind - og et nyt perspektiv på dig selv i verden?   Så skal du med på SEJLent Retreat™. En sommerferieoplevelse af en uges varighed, du ikke kan få nogen andre steder. Her kombineres selvudvikling gennem arbejde med bevidsthed, sjæl og sind med sejlads på Kattegat - ombord på det gode skib S/Y Hanne-Kjerstine. Du kommer hjem med et forandret syn på dig selv, verden og livet, nye venskaber fra fællesskabet med dine medkursister ombord - og et frisk pust af tovværk, sejldug, saltvand og god kaffe!   Du og de øvrige deltagere lærer at sejle helt fra bunden, så du behøver ikke nogensinde at have været på en sejlbåd før - og hvis du har, vil du blot nyde al den fede sejlads. Vi sejler skibet sammen, og når vi ikke er på havet, arbejder vi, med bl.a. værktøjerne TankeYoga™, meditation og fritænkning, med undersøgelse og udvikling af bevidsthed, sindets begrænsninger og muligheder - og et frit perspektiv på livet, og dig i det, som vil følge dig resten af det!   Det er et højskoleophold, et selvudviklingskursus, en sejlerskole og socialt samvær med dejlige mennesker i ét!   Jeg er sejlerinstruktør og bevidsthedscoach, og hjælper mennesker til at skabe et enkelt, frit og autentisk liv - se evt. mere på FRIHED.NU.   Men bliver du mon ikke søsyg? Hvad går det der bevidsthedsarbejde egentlig ud på? Hvor sejler vi hen? Er der styr på det? Hvad får jeg ud af det?   Få alt at vide om SEJLent Retreat™ - og find ud af, om det er noget for dig! KOM TIL INFOAFTEN (online)
03 juli -
01 september
Europa

DK-AZORERNE

Togt 1 kommer til at gå fra DK - Hundested - 3/7 nedover igennem Kieler kanalen og sydpå langs Europa. Undervejs vil der blive lagt til i en masse hyggelige havne og et af hovedmålene er Guernsey samt Jersey inden der krydses over til England. Fra England går turen videre ud til Azorerne med en forventet sejlads på 8-10 dage. Azorerne skulle være helt fantastisk og hvis vejr og vind vil det skulle der gerne være tid til at opleve Azorerne noget tid inden togtet slutter. Afrejsedato ca. 1/9 Klik på linket for at se ruten. Kort DK-AZORERNE Jeg søger både kvinder og mænd som gaster og i alle aldre 🙂 Prisen på 250 kr. pr dag er køjepenge. Derudover kommer der omkostninger til mad, diesel, havnepenge osv. Ligeledes vil der være udgifter til fly, forsikringer mv.  
16 juli -
23 juli
Danmark

SEJLent Retreat™ Uge 29 2022

SØSÆT DIT LIV!

  Trænger du til bevægelse i dit liv - fysisk såvel som psykisk? Himmel og hav, spændende udfordringer for krop og sind - og et nyt perspektiv på dig selv i verden?   Så skal du med på SEJLent Retreat™. En sommerferieoplevelse af en uges varighed, du ikke kan få nogen andre steder. Her kombineres selvudvikling gennem arbejde med bevidsthed, sjæl og sind med sejlads på Kattegat - ombord på det gode skib S/Y Hanne-Kjerstine.   Du kommer hjem med et forandret syn på dig selv, verden og livet, nye venskaber fra fællesskabet med dine medkursister ombord - og et frisk pust af tovværk, sejldug, saltvand og god kaffe!   Du og de øvrige deltagere lærer at sejle helt fra bunden, så du behøver ikke nogensinde at have været på en sejlbåd før - og hvis du har, vil du blot nyde al den fede sejlads. Vi sejler skibet sammen, og når vi ikke er på havet, arbejder vi, med bl.a. værktøjerne TankeYoga™, meditation og fritænkning, med undersøgelse og udvikling af bevidsthed, sindets begrænsninger og muligheder - og et frit perspektiv på livet, og dig i det, som vil følge dig resten af det!   Det er et højskoleophold, et selvudviklingskursus, en sejlerskole og socialt samvær med dejlige mennesker i ét!   Jeg er sejlerinstruktør og bevidsthedscoach, og hjælper mennesker til at skabe et enkelt, frit og autentisk liv - se evt. mere på FRIHED.NU.   Men bliver du mon ikke søsyg? Hvad går det der bevidsthedsarbejde egentlig ud på? Hvor sejler vi hen? Er der styr på det? Hvad får jeg ud af det?   Få alt at vide om SEJLent Retreat™ - og find ud af, om det er noget for dig! KOM TIL INFOAFTEN (online)
30 juli -
06 august
Danmark

SEJLent Retreat™ Uge 31 2022

SØSÆT DIT LIV!

  Trænger du til bevægelse i dit liv - fysisk såvel som psykisk? Himmel og hav, spændende udfordringer for krop og sind - og et nyt perspektiv på dig selv i verden?   Så skal du med på SEJLent Retreat™. En sommerferieoplevelse af en uges varighed, du ikke kan få nogen andre steder. Her kombineres selvudvikling gennem arbejde med bevidsthed, sjæl og sind med sejlads på Kattegat - ombord på det gode skib S/Y Hanne-Kjerstine. Du kommer hjem med et forandret syn på dig selv, verden og livet, nye venskaber fra fællesskabet med dine medkursister ombord - og et frisk pust af tovværk, sejldug, saltvand og god kaffe!   Du og de øvrige deltagere lærer at sejle helt fra bunden, så du behøver ikke nogensinde at have været på en sejlbåd før - og hvis du har, vil du blot nyde al den fede sejlads. Vi sejler skibet sammen, og når vi ikke er på havet, arbejder vi, med bl.a. værktøjerne TankeYoga™, meditation og fritænkning, med undersøgelse og udvikling af bevidsthed, sindets begrænsninger og muligheder - og et frit perspektiv på livet, og dig i det, som vil følge dig resten af det!   Det er et højskoleophold, et selvudviklingskursus, en sejlerskole og socialt samvær med dejlige mennesker i ét!   Jeg er sejlerinstruktør og bevidsthedscoach, og hjælper mennesker til at skabe et enkelt, frit og autentisk liv - se evt. mere på FRIHED.NU.   Men bliver du mon ikke søsyg? Hvad går det der bevidsthedsarbejde egentlig ud på? Hvor sejler vi hen? Er der styr på det? Hvad får jeg ud af det?   Få alt at vide om SEJLent Retreat™ - og find ud af, om det er noget for dig! KOM TIL INFOAFTEN (online)
04 august -
01 oktober
Filippinerne

Filippinerne: Cebu – Malapasqua – Boracay – Coron (Busuanga området) 4/8-1/10 – 2022 (58 dage)

Der påmønstres i Cebu tæt på lufthavnen og efter et par dages proviantering, sejler vi mod Malapascua hvor der er mulighed for at dykke med Thresher sharks.
Fra Malapascua går turen op mod Boracay, som har undergået en forvandling de sidste par år. Der er god dykning og vi glæder os til at se det “nye” Boracay. Fra Boracay går turen mod Busuanga og de fantastiske øer, som er i området. Der er mange vrag fra 2. Verdenskrig og dem skal vi selvfølgelig dykke inde der afmønstres. Køjepenge for togtet: 14.500 kr
10 september -
10 oktober
Atlanterhavet

Mini-Atlanterhavskryds 2: Madeira – De kanariske øer

Vi har plads til to gaster på togtet fra Madeira til De Kanariske øer, inklusiv øhop. Vi garanterer dig en stor og lærerig oplevelse. Vi er begge erfarne langturssejlere,  og Ole underviser i sejlads i sin sejlerskole og har sønæringsbevis som Y1.

Vi er langturssejlere, så du vil komme til at sejle med på lige fod med os og indgå i de daglige gøremål, der er ombord på båden. Sejlererfaring er mange ting, én ting er tiden på vandet med sejlene oppe – en anden er det simple liv for anker, klargøring til sejlads og hvordan man planlægger ruten fra A til B.
No event found!
Load More