SEJLent Retreat™ Uge 27 2022

SØSÆT DIT LIV!

 

Trænger du til bevægelse i dit liv – fysisk såvel som psykisk?
Himmel og hav, spændende udfordringer for krop og sind – og et nyt perspektiv på dig selv i verden?

 

Så skal du med på SEJLent Retreat™. En sommerferieoplevelse af en uges varighed, du ikke kan få nogen andre steder. Her kombineres selvudvikling gennem arbejde med bevidsthed, sjæl og sind med sejlads på Kattegat – ombord på det gode skib S/Y Hanne-Kjerstine.

Du kommer hjem med et forandret syn på dig selv, verden og livet, nye venskaber fra fællesskabet med dine medkursister ombord – og et frisk pust af tovværk, sejldug, saltvand og god kaffe!

 

Du og de øvrige deltagere lærer at sejle helt fra bunden, så du behøver ikke nogensinde at have været på en sejlbåd før – og hvis du har, vil du blot nyde al den fede sejlads.
Vi sejler skibet sammen, og når vi ikke er på havet, arbejder vi, med bl.a. værktøjerne TankeYoga™, meditation og fritænkning, med undersøgelse og udvikling af bevidsthed, sindets begrænsninger og muligheder – og et frit perspektiv på livet, og dig i det, som vil følge dig resten af det!

 

Det er et højskoleophold, et selvudviklingskursus, en sejlerskole og socialt samvær med dejlige mennesker i ét!

 

Jeg er sejlerinstruktør og bevidsthedscoach, og hjælper mennesker til at skabe et enkelt, frit og autentisk liv – se evt. mere på FRIHED.NU.

 

Men bliver du mon ikke søsyg? Hvad går det der bevidsthedsarbejde egentlig ud på? Hvor sejler vi hen? Er der styr på det? Hvad får jeg ud af det?

 

Få alt at vide om SEJLent Retreat™ – og find ud af, om det er noget for dig!

KOM TIL INFOAFTEN (online)

Dato

02 juli 2022 - 09 juli 2022

Tid

11:00 - 16:00

Pris

DKK7.000,00

Gasternes sejlerfaringer

1) LANDKRABBE - Ingen sejlerfaring,
2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Sejlområde

Danmark

Skriv et svar