Scotland – Faroe – Shetland 2021

This adventure combines three(3) amazing cruising areas: Scottish Isles, The Faroe Islands & the Shetland Islands with a great introductory offshore passage. The offshore passage from Faroe to Shetland is taking about 2-3 days, where you will get a feel for the open ocean, living and sailing in a watch system and learning how to run a ship offshore.

Exploring the Faroes and preparing for the 2nd offshore passage to Shetland Islands.

The Faroes are particularly beautiful and, if the weather is good, we will have time to sail and explore a little here. It is a wild, green, untamed land with grass on roofs, whales, puffins and a unique way of life. You really do have to visit and explore the Faroes!

Dato

31 juli 2021 - 11 september 2021

Tid

All of the day

Pris

DKK 32000

Gasternes sejlerfaringer

1) LANDKRABBE - Ingen sejlerfaring,
2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast,
4) Styrmand - Kan navigere og styre båden
Faroe & Shetland

Sejlområde

Faroe & Shetland
Oban, Scotland

One thought on “Scotland – Faroe – Shetland 2021

  1. Hej Chris

    Det lyder som et eventyr lige for mig! Jeg har længe gerne vil lære at sejle og har også taget duelighedsbevis i december, da jeg tænkte det var et godt sted at starte. Det var meningen, at jeg skulle til Fransk Polynesien om to uger for at sejle i to måneder, men det er desværre lige blevet forhindret pga. corona… Det er jeg virkelig ked af og derfor søger jeg nu andre muligheder for mig. Jeg er en frisk og energisk pige på 22 år, som elsker at lære og få ny viden. Jeg er vild med natur og er meget aktiv. Mit store ønske er at købe min egen båd en dag, så jeg selv kan sejle rundt og udvikle mig som skipper.

    Dog, skal jeg starte på Paul Petersens Idrætsinstitut i København til start september.. Men jeg ved ikke om der kan planlægges evt. fly hjem, hvis du ikke regner med at være tilbage før d11 september.

    Håber at høre fra dig 🙂

Skriv et svar