Paradis, fantastisk dyreliv og dykning i verdensklasse

På dette helt unikke 2 måneders togt, bliver der mulighed for at opleve alt hvad Indonesien har at byde på, når vi starter i Raja Ampat med udgang fra Sorong. Raja Ampat figurerer på alverdens lister over den bedste dykning i verden, og det er ikke uden grund. Med et mantra, der siger “A Bit of Everything”, kan du i Raja Ampat opleve alt fra de mindste pygmæsøheste, som gemmer sig i flotte koraller, sjældne hajarter som wobbegong og walking sharks, til kæmpe stimer af fisk, som totalt omslutter dig på et dyk. Med et af de flotteste, mest farverige og sunde koralrev kan du godt glæde dig til at gå på opdagelse i Raja Ampats fantastiske undervandsverden, som bestemt lever op til sin Top 5 placering i verden.

Du kan tage med på hele togtet (2 måneder) eller nøjes med første, eller sidste måned. Køjeprisen er 250 DKK/dag.

Vi har lavet en rute, som giver dig alt det bedste fra området. Vi sejler bl.a. forbi magiske Mansuar Island, de fantastiske og smukke Fam Islands med det kendte Piaynemo viewpoint, og Friwinbonda. Det er natur som man normalt kun ser på postkort. Derudover kommer vi forbi Dampier Strædet, som bl.a. inkluderer dykkerspottet Blue Magic, hvor vi håber på at kunne dykke med de store oceanic manta rays.

På turen ligger vi også vejen forbi ø’en Misool, som ligger i den sydlige del af verdenskendte Raja Ampat. Det er et marine-beskyttet område og derfor et af de bedst bevarede naturområder i verden. Misool har desuden fantastiske ankerpladser i bl.a. afsides laguner, hvor man kan sidde og nyde de helt utrolige solnedgange, med et glas i hånden, og virkelig fornemme at man er kommet helt der ud hvor de færreste mennesker får mulighed for at opleve eventyret.

Vi skal også forbi Kri Island, som er verdenskendt for at have ét af de rigeste marineliv og koralrev. Under et dyk blev der spottet 374 forskellige arter af fisk, og her kan du også se kæmpe fiskestimer drøne forbi i tidevandstrømme. Vi kan derfor godt garantere, at dykningen ved Kri bliver en episk oplevelse!

Senere går turen til Wayag hvor vi får mulighed for at bestige en lille bjergtop i de tidlige morgentimer. Det er en skøn tur, hvor I vil få en solopgang I aldrig glemmer.
På vej op til Wayag udforsker vi bl.a Penemu Island, som er meget populær i dykkermiljøet, vi stopper ved den low-key og afslappende Batang Pele øgruppe, og endeligt cruiser vi forbi Kawe island, hvor vi kommer til at krydse ækvator! For dem som har mod på det, er der mulighed for også at dykke hen over ækvator, og få den oplevelse med på sin bucket list. Selvom følelsen af at svømme over ækvator er mindeværdig i sig selv, og hvem ved – måske gemmer der sig nogle særlige ritualer når man i sømandsverdenen krydser ækvator :).

På turen får vi også mulighed for at ligge vejen forbi et på resort med fællesspisning, hygge og selvfølgelig et par sundowners, hvis man er til det.

Togtet slutter i Sorong, og selvom I måske ikke er klar til at forlade Raja Ampat, vil I helt sikkert komme hjem med en masse eventyr i bagagen!

Dato

25 september 2021 - 27 november 2021

Pris

DKK16.000,00

Gasternes sejlerfaringer

1) LANDKRABBE - Ingen sejlerfaring,
2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast,
4) Styrmand - Kan navigere og styre båden

Sejlområde

Raja Ampat, Indonesien

3 thoughts on “Paradis, fantastisk dyreliv og dykning i verdensklasse

  1. Hej Morten. Jeg er rigtig meget interesseret. Jeg har lidt forskelligt sejlerfaring og er ubefaren skibsassistent. Jeg hedder Ida, og vil gerne skrive en længere beskrivelse af mig selv over mail.
    Mvh. Ida

Skriv et svar