Øhop i de Kanariske øer og tur til Azorerne

Hej alle sammen! 

Efter at have sejlet fra Danmark til Middelhavet, og brugt et par sæsoner på at udforske Grækenland, Spanien mm. Er vi nu klar til langsomt men sikkert at fortsætte vores jordomsejling. Denne gang skal vi ud og udforske de spændende øgrupper der ligger ude i Atlanterhavet!

Nu vil jeg så høre, om der er nogen af jer der vil med? I behøver ikke at have sejlet før, alt det skal vi nok lære jer. Vigtigst er bare, at man har lyst til at give en hånd med, kan bidrage til en god stemning, og er klar på en masse oplevelser.

Planen er at ø-hoppe rundt i mellem de Kanariske øer, og derefter sejle en længere tur op til Azorerne med muligt stop i Madeira. Selvom de Kanariske øer godt kan være en del turistede, har vi alligevel haft meget succes med at finde nogle ret fantastiske og overraskende steder, og det er et godt område til at få opbygget ens søben.

Herefter får du lov til at opleve en rigtig langfarts-sejlads på ca. 7 dage til søs før vi når Azorerne. Azorerne er et grønt sejlerparadis, med vild natur og sublimt havmiljø.

Du vil være en del af en besætning på i alt 6 unge, der alle er i alderen omkring de 23-30 år. Vi er ikke nogle barske søulke, men derimod unge glade eventyrere der, glæder sig helt vildt til sol, sommer, eventyr og oplevelser!

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Vedlagt er lidt stemningsbilleder plus den cirka rute som er udgangspunktet for turen. Men ruten er på ingen måde fast, og jeg opfordrer alle gaster til at komme med idéer til destinationer.

Dato

07 februar 2022 - 31 marts 2022

Tid

8:00 - 18:00

Pris

DKK10.400,00

Gasternes sejlerfaringer

1) LANDKRABBE - Ingen sejlerfaring,
2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Sejlområde

Atlanterhavet

One thought on “Øhop i de Kanariske øer og tur til Azorerne

  1. Hej Casper.

    Er der fortsat frie pladser på dit togt?

    Jeg søger at komme ud at sejle mellem marts og juni. Jeg kan desværre først tidsligst fra d. 5 marts. Er det en mulighed?
    Jeg har 2 års erfaring med at sejle, og duelighedsbevis og dykkercertifikat.

    Bh. Lærke

Skriv et svar