Malaga-Mallorca-Sardinien-Menorca

Skal du med S/Y Cleopatra Fra Malaga til Cagliari-Elmas Sardinien som gast og have mange hyggelig timer og oplevelser.

 

Vi startede vores Togt fra Mariager den 01-06-2022….

Søger gaster fra Malaga den 01-09-2022 Sardinien, ved Nord Sardinien sejler vi mod Menorca  derfra mod de kanariske øer

 

Hvorfor sejler ferie:

Sejlerferie giver dig en masse uafhængighed, og du kan virkelig slappe af, som du vil. Der er ingen turistbusser, hvor du skal være 9:15, og der er ingen roomservice at bekymre sig om. Du kan fange din mad, når du har brug for det. Du kan tage dig tid til at sidde på dækket og slappe af i solen med den bog, du har ønsket at læse de sidste par år, hvis det er det, du gerne vil gøre.

 

Skibet:

Cleopatra er en NO SMOKING Bavaria 46, som er 14,4 meter lang og 4,35 meter bred.

Cleopatra har et pantry (køkken) med gasovn, 2 gasblus, varmt og koldt vand, køleskab med Fryser og en ekstra stor køleboks på 130 L (2X køl) og spiseplads til 12 personer. Der er 4 kahytter hvor 3 af kahytterne er med dobbeltkøje den sidste er med 2 enkelte side køjer midtskibs i salonen kan der laves 2 sovepladser men dette vil vi ikke gøre brug af. Desuden har båden 2 toiletter med bad. Agter er der en udendørs bruser.

Der er mere end 2 meters ståhøjde overalt i båden, hvilket giver en god rummelighed og gør at båden føles større, end den faktisk er.

I cockpittet er der god plads til at være sammen, om både sejlads og hygge. Agter er der direkte gennemgang til en badeplatform, hvorfra det (selvfølgelig) er muligt at bade og dykke fra. Vi har Epirb offshore, helt ny redningsflåde offshore, alle redningsveste med knæklys og flyde line, MOB udstyr, VHF/DSC-radio, Binimi, cockpittelt, gummibåd med ny Mercury 6HP påhængsmotor, paddelbord og andet legetøj

 

Send os en besked hvis du / i vil med på oplevelser

Mail: [email protected]

+45 25 67 49 25

Dato

01 september 2022

Tid

All of the day

Pris

DKK220,00

Sejlområde

Middelhavet

Skriv et svar