Filippinerne: Puerto Galera – Boracay – Malapascua – Cebu 29/3-28/5 – 2021 (67 dage)

Vi starter ud med en lille uges tid i Puerto Galera, hvor der provianteres samt tages hul på dykningen. Der er mange gode dykkerspots i området og også mulighed for at feste lidt, hvis der skulle være stemning for det.

Fra Puerto Galera går turen mod Boracay, som har været gennem en massiv oprydning og vi er spændt på hvordan det nye Boracay bliver. Fra Boracay sejler vi mod Malapasqua, hvor der skal dykkes med Thresher sharks. Turen afsluttes med en sejltur ned til Cebu hvor der afmønstres tæt på lufthavnen.

Dato

29 marts 2021 - 28 maj 2021

Tid

14:00 - 10:00

Pris

DKK16.750,00

Gasternes sejlerfaringer

1) LANDKRABBE - Ingen sejlerfaring,
2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast,
4) Styrmand - Kan navigere og styre båden

Sejlområde

Stillehavet

One thought on “Filippinerne: Puerto Galera – Boracay – Malapascua – Cebu 29/3-28/5 – 2021 (67 dage)

 1. Hej Mikael.
  Vi (Oskar og Niklas) ville høre om der var mulighed for at blive gast hos dig på dette togt, da vi længe har drømt om at komme ud og sejle sammen.

  Her får I lidt om os:
  Vi er to drenge på 21 (Niklas) og 22 ( Oskar), som søger 2 gastepladser. Vi har begge lige afsluttet et højskoleophold på Krogerup højskole, hvor vi var roomies. Vi er begge meget udadvendte, energiske og nysgerrige på verden. Både Oskar og jeg er vant til at arbejde og er ret lærenemme. Ideen om at sejle opstod da vi gik på højskole, hvor vi aftalte at vi ville tage ud og sejle sammen. Vi er åbne for forskellige destinationer og er fleksible med afrejsetidspunktet (Vi er begge løst tilknyttet en arbejdsplads).
  Så hvis du mangler to friske fyre til jeres båd, så skal I være velkommen til at kontakte os 😁😁

  Mange venlige hilsner

  Niklas og Oskar

Skriv et svar