Filippinerne: Coron (Busuanga området) 3/1-30/1 – 2022 (27 dage)

Coron og området omkring Busuanga er et ørige med masser af muligheder. Der er øer med smukke hvide sandstrande og så er der dramatiske klippeøer som tårner sig op fra dybet.

Der er en del vrag fra 2. Verdenskrig og dykningen på dem er helt i særklasse. Coron Island med sine sylespidse klippeformationer, Barracuda Lake og Twin Lagoon er et besøg man aldrig glemmer. Er man heldig kan man spotte aber på klipperne. Området er et af de absolut mest alsidige og spændende områder i Filippinerne – glæd jer.

Køjepenge for togtet: 6.750 kr

Dato

03 januar 2022 - 30 januar 2022

Tid

8:00 - 18:00

Sejlområde

Filippinerne

One thought on “Filippinerne: Coron (Busuanga området) 3/1-30/1 – 2022 (27 dage)

 1. Hej Mikael.
  Du har sikkert fået særligt spørgsmål 1 ufattelig mange gange. Så helt okay du bare smide en copy past ind.. 🙂
  Jeg syntes dine togter ser meget spændende ud, og til en pris jeg kan se mig selv i. Men har lige et par opklarende:
  1: um.dk og ambassaden ser det ikke alt for godt ud. Kan det dog se der et lille hul til seafarer. Men det hjælper vel ikke ret mig for jeg der kommer med fly? Har du nogen idé om hvad fremtids prognosen er? Mit ønske er klart at skal jeg med, er det i vinter månederne. 😉
  2: Jeg har et ret støvet dykkercertifikat, jeg tog i Thailand for 5-6 år siden, brugte det igen i Cambodia året efter, ellers ikke fået det brugt. Lyder til dine togter har lidt dykning som omdrejningspunkt. Jeg vil gerne dykke, men er nok så rusten at jeg skal “Tages lidt i hånden” og have genopfrisket det hele lidt. Er det mulighed for det? Er der ekstra pris på dyk og hvor meget?
  V.H. Martin

Skriv et svar