Filippinerne: Coron – Apo Reef – Puerto Galera 1/2-27/3 – 2022 (54 dage)

Efter et par dage med proviantering og klargøring, sejler vi ud i øriget omkring Busuanga Island. Vi forventer at besøge Black Island med de smukke klipper og god dykning. Derudover besøger vi nogle af de smukkeste øer med hvide sandstrande og turkisblåt vand.

Der vil være dykning på en del vrag fra 2. Verdenskrig og det er en helt speciel følelse at se et historisk vrag komme til syne når man dykker det i møde.
Vi sejler nordpå mod Apo Reef, som er et af de absolut bedste dykkerspots i Filippinerne. Her forventer vi at se hajer, skildpadder og masser af fisk. En gang volleyball med de lokale rangers plejer der også at blive tid til.

Fra Apo Reef går turen videre mod Puerto Galera, som er stedet hvor der afmønstres. Der er rigtig god makrodykning og så er der mulighed for at feste lidt også.

Køjepenge for togtet: 13.500 kr

Dato

01 februar 2022 - 27 marts 2022

Tid

8:00 - 18:00

Sejlområde

Filippinerne

5 thoughts on “Filippinerne: Coron – Apo Reef – Puerto Galera 1/2-27/3 – 2022 (54 dage)

 1. Hej Mikael.
  Er der stadig ledige Gaste-pladser på dette togt?
  Min kæreste (23) og jeg (24) tager begge orlov fra studierne på Aarhus universitet i foråret og er meget motiverede for at komme ud og sejle!
  Vi glæder os til at høre fra dig.
  Mvh Mathias og Signe

 2. Hejsa Mikael!
  Jeg vil høre om du stadig har flere pladser tilbage på denne fantastiske rejse over vandet?
  Jeg er en pige på 23 år, som synes det lyder som den fedeste udfordring, og har en stor lyst til at lære at sejle! Håber at høre tilbage fra dig😁

 3. Hej Mikael

  Jeg er en smilende og imødekommende pige på 27 år, med erfaring fra en bavaria 44 vision, som nu drømmer om at få endnu en fantastisk sejleroplevelse, blandet med nye bekendtskaber og minder for livet.
  Jeg har tilbragt mine sidste 4 sommerferier på havet rundt i Danmark og lidt i det tidligere dansk Vestindien/ Virgin Islands i 2016-2017.

  Jeg håber meget at høre fra dig!

  Hilsen Frederikke

Skriv et svar