Filippinerne: Cebu – Bohol – Siquijor Island – Dumaquete – Moalboal – Malapasqua – Cebu 1/7-31/7 – 2022 (31 dage)

Påmønstring tæt på lufthavnen i Cebu. Derefter går der noget tid med at få provianteret til turen. Fra Cebu sejler vi ned mod Bohol hvor vi tager hul på dykningen og der er gode muligheder for at opleve Bohol på scooter. Der er bla. mulighed for at se verdens mindste abe – Tassier samt køre en tur op i Chocolate Hills.

Fra Bohol sejler vi mod Siquijor, som er en meget lidt turistet ø og altid et besøg værd. Hvalhajer er næste mål og derfor sejler vi mod Oslob og Dumaquete. Efter mødet med verdens største fisk sejler vi nordpå mod Moalboal, hvor der er mulighed for at se kæmpe stimer af sardiner samt giant frogfish. Turens sidste destination er Malapascua hvor vi har mulighed for at se Thresher sharks og det er en fed oplevelse. Vi slutter dette togt af med en sejltur ned mod Cebu hvor der afmønstres.

Køjepenge for togtet 7.750 kr

Dato

01 juli 2022 - 31 juli 2022

Tid

8:00 - 18:00

Sejlområde

Filippinerne

One thought on “Filippinerne: Cebu – Bohol – Siquijor Island – Dumaquete – Moalboal – Malapasqua – Cebu 1/7-31/7 – 2022 (31 dage)

 1. Kære Mikael,

  Vil der være mulighed for at deltage på 3 af de 4 uger togtet varer? Jeg får næppe mit hospitalsafsnit til at sige god for 4 ugers sommerferie, desværre.
  Jeg påtænker i øvrigt at have mine 2 børn med (Agnes og Hubert på hhv. 10 og 14 år). Vi er alle 3 en anelse tilsejlede, men ingenlunde fuldbefarne. Vi bor i Svendborg og er involveret i træskibet Karoline Svane (søg evt. efter hende på Facebook), jeg har desuden duelighedsbevis. Ingen af os har dog mange timers sejlads på CVet, men vi har sejlet Fyn Rundt for træskibe og lignende. Til gengæld har vi rejst alle 3 sammen mange gange, Couchsurfet, boet som backpackers i både Mexico, Belize, Canada, samt boet sammen i 3 mdr på Grønland m.m. så vi er ganske tilpasningsdygtige både ift. plads, logistik og kultur.
  Alle 3 af os taler dansk og engelsk, jeg tillige hollandsk og en lille anelse tysk og fransk.
  Jeg er narkose- og intensivlæge af profession og bistår selvfølgelig med evt. lægehjælp undervejs.

  Jeg ser frem til dit svar
  Mvh
  Paul Peterslund

Skriv et svar