Dag- og weekendsejlads

Jeg søger gaster til aftenture og weekendture til næste år.
Udgangspunkt er København, så turene kan gå ud på sundet, til Sverige langs Sjællands kyst.
På weekendture deles udgifter til havn mm.
Håber vi ses 🙂

Dato

01 marts 2021 - 15 oktober 2021

Tid

7:00 - 22:00

Gasternes sejlerfaringer

2) BEGYNDER - har en smule sejlerfaring,
3) ERFAREN - har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Sejlområde

Danmark

4 thoughts on “Dag- og weekendsejlads

 1. Hej Birgitte
  Det lyder som en god mulighed for at komme lidt ud og sejle indimellem. Jeg er super interesseret, hvis tidspunkterne kan passe.
  Jeg er 43 og familiefar, men ene i familien om interessen for sejlads. Jeg er vokset op på Ærø og har tilbragt alle barndommens ferier på vandet. Har som barn og teenager sejlet optimist, Svendborg senior, LM23 og Fifty23 og taget duelighedsbevis på ungdomsskole (25 år siden ganske vidst 😉).
  De sidste 7 år har jeg kitesurfet og stået på wakeboard, men kunne vildt godt tænke mig at komme ud og sejle “rigtigt” igen.

 2. Hej Birgitte
  Lyder som en god mulighed. Er 28 år og har sejlet det meste af mit liv, i joller, både og skibe. Min far har en halberg rassy 31. Og fik taget mit duelighedsbevis i september.

 3. Hej Birgitte

  Det lyder som en god idé og god mulighed for mig at få noget erfaring. Jeg er snart 22 og har lææææænge haft en drøm om at lære at sejle. Desværre er min rejse til Fransk Polynesien lige blevet forhindret pga. corona, så jeg søger nu nye muligheder for at komme ud i det store blå og få noget viden. Jeg er rimelig fleksibel, da jeg efter aflysningen af sejlturen ikke rigtig har nogen planer, men kommer dog fra Aarhus, så er ikke som udgangspunkt i København. Jeg tog duelighedsbevis i december, men har ikke yderligere erfaring, men det er mit ønske at eje min egen båd og selv sejle.

  Håber at høre fra dig!

 4. Hej Birgitte
  Det lyder rigtig fedt. Jeg er 26 år og har for et par måneder siden taget et dueligheds kursus og vil rigtig gerne ud og sejle, det samme vil min far som er interesseret i sejlads, men som ikke har så meget erfaring. vi søger nogle lærerige weekenden og aften sejlture rundt om i Danmark. Håber at høre fra dig

Skriv et svar