Om SailMore

SailMore forbinder skippere med besætningsmedlemmer,
som vil med på sejltogter med kurs mod nære og fjerne kyster

SailMore gør det lettere og mere sikkert for skippere og besætnings- medlemmer at finde hinanden, og aftale en sejltur. I Danmark, på togt i Caribien, eller måske med kurs mod fjerne kyster i Middelhavet.

Vi er et lille Århus-team af sejlere og webfolk, som med søsætningen af SailMore ønsker at videregive vores passion for sejlads. Vi vil give sejlere og ikke-sejlere bedre mulighed for at opleve verden fra vandsiden, og prøve en helt ny ferieform.

Ohøj gaster

På SailMore finder du erfarne skippere og sejltogter, der matcher dine ønsker, dine drømme, og  din kalender. Du behøver ikke at være sejler for at oprette dig på SailMore, og komme med ud at sejle. Du skal blot have eventyr i blodet og være nysgerrig på livet til søs.Det er altid gratis for gaster at benytte SailMore.

Ohøj skippere
På  SailMore kan du som skipper oprette dine sejltogter, finde gaster til nye eventyr, og selv sammensætte en harmonisk besætning, der matcher dig og din båd. Det er gratis for skippere at benytte SailMore.

Vi vil hjælpe endnu flere til unikke oplevelser på havet …

SailMore ønsker at give flere mennesker mulighed for at opleve verden fra vandsiden.

Vi ønsker at koordinere bookingen af køjepladser og gastepladser på mange danske sejlbåde, som tager gaster med ombord – på korte ture og længere togter. Herhjemme og i hele verden.

Vi har udviklet en digital løsning, som skal gøre det lettere for skippere og gaster at finde hinanden på en nem og enkel måde.

I øjeblikket er SailMore lavet som en brugervenlig webportal, men på sigt ønsker vi også at lancere SailMore som en app.

SailMore understøtter en bred vifte af måder, du kan udleve din sejlerdrøm på. Vi udbyder en lang række forskellige sejladser, hvor du kan besøge nære og fjerne kyster. Drømmer du om:

 1. Langturssejlads på de store verdenshave
 2. Ø-hop i Indonesien
 3. Dykkersejlads i Thailand
 4. Cruise i Middelhavet
 5. Sejlture i Danmark
 6. På togt i den svenske skærgård

…eller måske noget helt syvende?

SailMore’s kundeservice taler både dansk, engelsk og tysk – og sidder klar til at hjælpe  skippere og gaster.

 • Hverdage kl. 10-16 på tel +45 40 345 345
 • Email: [email protected]
 • Akut døgnservice (hvis lokummet virkelig brænder) Tel: +45 40 345 345

Vores guide om ansvar og din sikkerhed

Solnedgang over havet
 • SailMore er alene facilitator, og formidler kun salg af køjepladser mellem køber og leverandør – altså mellem dig og skipperen.
 • Skipperen er vores samarbejdspartner. Det er skipperen (ikke SailMore) som leverer den sejlads, I har aftalt – og som du har købt.
 • Du aftaler således alle detaljer direkte med skipper, og det er skipper, der er ansvarlig for, at aftalen overholdes.
 • Din tryghed er vigtig for os. Fortæl os derfor, hvis du (mod forventning) har en dårlig oplevelse med en skipper. Så vil vi overveje at udelukke denne skipper fra SailMore
 • SailMore kan ikke refundere penge eller på anden måde kompensere dig for en dårlig oplevelse. Derfor skal du klage direkte til din skipper, som har det fulde ansvar for indhold og afholdelse af sejladsen.
 • Sejlads er forbundet med risiko for personskade, og deltagelse er altid på dit eget ansvar.
 • Skipperne gør deres bedste for at minimere enhver risiko.
 • Selvom de fleste skippere er forsikrede, er det vigtigt at tegne din egen forsikring inden du hopper ombord og sejler med.