SailMores Gastebørs

Er du skipper? Her på siden kan du se gaster som søger en skipper. Send dem en besked - og sammensæt en harmonisk besætning til dit næste togt

For at kontakte gasterne, skal du oprette dig som bruger, og logge ind som skipper. Det er gratis for skippere at benytte SailMore resten af 2020.

FieDalhoff
27jun -
31jul
Sejlområde
Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Erfaren - Du har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Sødygtig skolelærer

Sommer 2022 er jeg færdig med min uddannelse som lærer. Herefter ønsker jeg at sejle i et år inden efterskolelærerlivet for alvor går igang. Jeg håber, jeg kan bytte undervisning af børn/unge ombord for en køjeplads, men traditionel gasteplads har også interesse.
Jeg har duelighedsbevis, kajak- og SUP-kursus, dykkerbeviser og jeg er sågar også uddannet skilærer (vandski?)
Min sejlerfaring er dog sparsom; 2 mdr i Fransk Polynesien. Jeg har dermed også erfaret, at sejlads af en sådan karakter, ikke blot er lutter lagkage og palmer og eventyr hele vejen igennem. Det er jeg helt indforstået med.
Jeg er en rendyrket god kammerat, og jeg er god til at indordne mig i hverdagsordner. Jeg roder kun i egen kahyt og har udviklet et ledergen i mine mange år som barchef – dermed også vant til søgang i gulvene.
Mine linjefag: dansk for 4.-10. klasse, fysik/kemi og håndværk & design. Jeg kan altså både læse mellem linjerne, forstå en vejrudsigt og lappe et hul hist og her.

SofieSofie
1jul -
31jul
Sejlområde
Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Sejlerdrømme

Indtil nu har jeg kun oplevet at være gast på mine forældres båd, og her har jeg isæt nydt at være en del af madlavningen, at styre roret og være med til at sætte sejl og lægge til havn. Som gast, vil jeg gerne udfordre mig selv og lære endnu mere om sejllads, få styrket mine geografiske sanser (de er ikke specielt gode) og sidst men ikke mindst overtræde nogle grænser og generelt lære flere skills.

Josephineroege
11jul -
28aug
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Sommeren '22

Jeg har en stor drøm om at komme ud og sejle i sommerferien. Jeg har lidt sejler erfaring, da jeg er med i skibet LOA i Aalborg.
Jeg er igang med at uddanne mig til sygeplejerske i Aalborg

Peterslund
15jul -
7aug
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Erfaren - Du har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Vandglad Læge +2 teenagers

Jeg er 35 år gammel og påtænker at tage mine 2 børn med på togt i sommerferien 2022. De er Agnes og Hubert på hhv. 10 og 14 år. Vi er alle 3 let til moderat "tilsejlede", men ingenlunde fuldbefarne. Ingen af os har mange timers sejlads på CVet, men vi har sejlet Fyn Rundt o.lign. Vi har rejst alle 3 sammen mange gange, Couchsurfet, boet på hostels i både Mexico & Belize, trekket og camperet i Canada, Island og Grønland, samt boet og arbejdet i Grønland - Så vi er ganske tilpasningsdygtige både ift. plads, logistik og kultur.
Alle 3 af os taler dansk og engelsk, jeg tillige hollandsk og en anelse tysk og fransk.
Metiér der kunne gøre gavn undervejs:
- Duelighedsbevis
- Aktiv i træskibet Karoline Svane anno 1885
- Har motorbåden Lone Hertz
- CMAS ** dykkercertifikat
- Værnepligt i søværnet
- Narkose- og Intensivlæge
- Kite-, Wave- og SUPsurf
- UV-jæger
- Alm. Jagttegn
- m.m.
Grundlæggende er vores største kvalitet utvivlsomt tilpasningsdygtighed.

Harrild
1okt -
1maj
Sejlområde
Stillehavet
Sejlerfaring
Erfaren - Du har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Fransk Polynesien

Mit navn er Emma og jeg er 19 år gamme, jeg fylder 20 til december 2021. Jeg er en meget ansvarsbevist og omsorgsfuld person, som altid har styr på tingene. Jeg elsker alt ved havet, og jeg drømmer også om at blive havbiolog.

Catrinechristoffersen
1jan -
1mar
Sejlområde
Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

2 friske unge søger båd!

Sebastian er 20 år gammel, bor i Odense og har det seneste år haft sabbatår. Han har brugt året på at arbejde samt rejse til USA og Zanzibar. I fritiden bruger han meget tid med sine venner og spiller amerikansk fodbold. Sebastian vil gerne tage dykkercertifikat, så hvis det er en mulighed vil det være hammer nice - men det er ikke et krav.

Jeg, Catrine, er 21 år gammel og fra Odense, men er pt. bosat på Zanzibar, hvor jeg de sidste tre måneder har gået på højskole. Jeg har bl.a. besteget Kilimanjaro, skydivet og rejst rundt i Tanzania. På Zanzibar har jeg gennem PADI taget Advanced Open Water certifikat og er blevet helt vildt glad for at dykke. Derfor håber jeg at dette også ville kunne være muligt.

MarieJellesen
1feb -
30jun
Sejlområde
Alt har interesse, Danmark, Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Kærestepar søger eventyr

Vi søger en båden sammen så vi kan komme ud på eventyr. Vi er begge meget aktive, sociale og initiativrige. Anders en lille smule sejlererfaring med dagsture. Jeg (Marie) har ikke noget, men har en stor lyst til at lære. Der er mange muligheder når man sejler og det giver en kæmpe frihedsfølelse at være på vandet. Derfor vil vi meget gerne opleve hvordan det er at sejle i en længere periode, med alt hvad det indebærer. Vi elsker at bruge tid i naturen og udendørsaktiviteter såsom vandre, kajak eller kano.
Anders (26) læser til softwareingeniør. I min fritid bruger tid på mountain bike, løb og fitness.
Marie (27) er uddannet maskiningeniør og arbejder til dagligt som projektleder. I min fritid spiller jeg volleyball og løber. Ligesom Anders elsker jeg også at bruge tid i naturen.
Det er meget vigtigt for os tage del i fællesskabet og være med til at skabe tryghed og skabe uforglemmelige og sjove minder sammen.
Vi har ingen sygdomme, allergier og ryger heller ikke.

Kammacher
15apr -
15jul
Sejlområde
Stillehavet
Sejlerfaring

Jeg elsker at sejle langt!

JEG ELSKER AT SEJLE LANGT!
Derfor er min næste store drøm Panamakanalen, over Galapagos til Fransk Polynesien.
Jeg har tidligere krydset Atlanten samt sejlet på Seychellerne i en måned med forskellige langturssejlere. Jeg har en båd med venner og har været på diverse sejlferier i det danske farvand og Middelhavet.
Jeg er meget social og på mange af mine ture har jeg understøttet det sociale sammenhold på båden. Jeg har arbejdet med undervisning, udvikling og mennesker i mange år og har næse for om alle har det godt, og om der er noget vi skal styrke samarbejdet omkring. Og så er jeg altid frisk på at arrangere en quiz, en spilleaften eller en særlig menu ombord.
Som gast har jeg en god fornemmelse af livet på en båd, indgår i praktiske gøremål samt planlægning, har stor respekt for skipperansvar og parerer altid ordre.
Jeg er 40 år, bor i København med min kæreste og hans tre børn, arbejder som adjunkt og bruger meget tid med venner, til koncerter, mm.
Mange hilsner
Anja

Hop til side:
2 3 4 5 6