SailMores Gastebørs

Er du skipper? Her på siden kan du se gaster som søger en skipper. Send dem en besked - og sammensæt en harmonisk besætning til dit næste togt

For at kontakte gasterne, skal du oprette dig som bruger, og logge ind som skipper. Det er gratis for skippere at benytte SailMore resten af 2020.

Stine
1maj -
1apr
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Gast 46 år

Jeg søger gasteplads til i første omgang aftensejlads og weekendsejlads helst med udgangspunkt fra Lolland-falster eller sydsjælland. Nyerhvervet duelighedsbevis og nogen sejlererfaring fra forskellige både. Jeg er eventyrlysten, positiv indstillet og villig til at lære. Skriv gerne besked eller sms 20972403 hvis du mangler en omgængelig gast. Jeg glæder mig til at høre fra jer 😉

Kamillethe
14maj -
31dec
Sejlområde
Alt har interesse, Danmark
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Klar til at lære at sejle!

Hej! Jeg er en pige på 23 år fra Bornholm, som til dagligt studerer veterinærmedicin i København. Jeg har længe været meget fascineret med sejlerlivet, og er utroligt interesseret i at lære mere om det! Jeg har oprettet profilen her, for at give mig selv muligheden for at smage på sejlerlivet.

Vpilgaard
28maj -
1okt
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Nye eventyr.

Jeg har altid været fascineret af sejlerlivet, så nu er det tid til at finde ud af om jeg er kedelig landkrappe eller mere en underskøn søhest!! ⛵️
Til daglig bor jeg i Kbh. (Immigreret fra Jylland) hvor jeg arbejder i Sportmaster.

Jeg har endnu ingen erfaring, men er villig til at lære og gå til hånde, hvor jeg kan. ⛵️ Jeg er meget interesseret i at komme med ud på små ture eller weekend ture
Ønsker primært dags- og weekend sejladser i DK med udgangspunkt i København.
(På evt. længere ture er det fint med mønstring, hvor der er gode transportmuligheder(tog) ; Sydjylland, fyn og sjælland)

I er meget velkommen til at kontakte 🙂

isabellvsandersen
1jun -
1okt
Sejlområde
Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Frisk, åben og glad gast

Jeg er 20 år gammel og kommer fra Silkeborg. Jeg gik på HHX fra 2016-2019 og er nu på mit andet sabbatår. Jeg havde planer om at starte på Erhvervsakademiet til sommer, men vil gerne nå at rejse inden. Jeg har fået øjnene op for sejlads og kunne godt tænke mig at påmønstre en sejlbåd i 3-4 måske 5 måneder fra juni/juli.
Til hverdag arbejder jeg i Kvickly og Silkeborg Svømmeklub, hvor jeg har været i 4 og 8 år. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer og elsker at være både i og på vandet. Mine bedsteforældre har sommerhus ned til vandet i Norge, hvor jeg har brugt samtlige somre jeg kan huske med undtagelse af et år. Her kommer vi rundt omkring i deres Fjordterne og en mindre båd med motor, som vi har brugt til fisketure. De har alt grej fra havkajakker og 2-personers sejlbåd til vandski og fiskenet.
Har i kun plads ombord i nogle måneder er jeg stadigvæk interesseret i at høre fra jer.

JohnFatum
21jun -
30jun
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Lyst til at sejle og lære

Hej Sejlere
Jeg kunne godt ønske mig at være gast fra tid til anden. Aften sejladser eller weekend sejladser.
Jeg har en kammerat jeg indimellem sejler med og så har jeg været gast på lilla Dan 5 år i træk på Limfjorden rundt 😊😊 så kender lidt til arbejdsfordeling roller osv
Sejler lidt havkajak i min fritid. Men vil gerne lidt mere med sejl - og overvejer min egen sejlbåd en dag.
Så håber der er en enkelt eller 2 der kunne tænke sig at have mig med.
Jeg bor i kbh og har bil. Så kan snildt komme lidt rundt.
Glæder mig til at høre fra jer.
God sommer - John

Falkenberg
28jun -
28okt
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Søstærk Altmuligmand

God fornemmelse for båden og opgaverne om bord både i havn og under sejlads.
Nogen sejlererfaring både med windsurf, katamaran og større kølbåde.

Jeg er fysisk stærk og robust og bliver ikke søsyg.
Jeg kan godt lide høj sø og kravler gerne i masten eller renser skrue og ror.
(Jeg har PADI og CMAS dykkercertifikat)
Kørekort til mc, bil, lastbil, bus (80pers) og truck.
Jeg er glad for og god til at lave med.
Jeg har arbejdet ret meget som håndværker med flere forsk. fag så jeg er god til at reparere alt muligt.
Jeg har også svejsecertifikat.
Som person er jeg glad og udadvendt og elsker udfordringer både praktisk og intellektuelle.

Jeg drikker gerne en øl eller et glas vin men ikke spiritus og jeg drikker mig ikke fuld.

Jeg kan godt tænde et bål, lave et shelter og fortælle nogle gode historier, men mht. sang og spil er det nok bedst for alle at jeg bare ser på 🤐

Christian
1jul -
1jul
Sejlområde
Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Glad og udadvendt dreng!

Jeg er en ung, glad og åben dreng på 20 år, der til daglig står mellem sabbatår og studie. Jeg elsker havet og elsket at dykke - har dykkercertifikat. Derudover surfer(kite, wind og body) og UV-jager jeg. Jeg har en smule sejlerfaring dog ikke duelighedsbevis endnu.
Jeg vil elske at komme med på en båd og skabe nye relationer og få fantastiske oplevelser med jer på båden. Derudover er jeg hjælpsom og vil altid gøre mit for at hjælpe til med det praktiske på båden.

VodaDK
1jul -
30jun
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Erfaren - Du har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Hej
Jeg er en stille og rolig ung mand, som elsker at sejle. Derfor vil jeg utrolig gerne bruge min sommerferie ombord på et sejlbåd, og cruise rundt her til sommer.

Jeg har tidligere været Elev ombord på skoleskibet "DANMARK", sejlede forskellige størrelse yacther ud fra Kroatiens kyst, samt sejlede rundt i familiens lille Safir sejlbåd herhjemme i Danmark.
Er derudover udannet maskinmester, så jeg kan give et kyndigt eftersyn på motoren, hvis det er ;)

Fam.Madsen
3jul -
7aug
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Vi søger sommertogt i Dk

Vi er en familie på 4 som søger mulighed for et sommertogt på en uge i Danmark. Vi er 2 voksne og 2 børn(13,10), vi overvejer selv at investere i en sejlbåd, så vi vil gerne have mulighed for at opleve det og få en ide om det er noget for os. Jeg er begyndt på den praktiske del af duelighedsbeviset, så jeg vil kunne deltage i den daglige sejlads, og både konen og ungerne er lærenemme og vil også gerne lære at sejle.
Vi er en stille og rolig familie som kan lide udelivet og oplevelser. Vi dyrker en del sport og holder os aktive.
Vi håber at kunne finde en båd som har plads og lyst til at have os med, vi kommer fra Vejle men kommer selvfølgelig gerne til den havn i gerne vil sejle ud fra
Vi håber at høre jer

Postmalte
4jul -
17jul
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Styrmand - Du kan navigere og styre båden

Sømand søger eventyr

Mit navn er Malte, jeg er 22 år og til dagligt læser jeg til taktisk officer på Søværnets officersskole i København. Jeg elsker at sejle og har været bidt af sejlskibe siden mit første møde med sejlskibe tilbage i efteråret 2020, hvor jeg var gast på Søværnets sejlskib HDMS THYRA.

SaredoHirad
8jul -
31aug
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Lærenem med eventyrlyst

Jeg har ingen erfaringer med at sejle, dog har jeg en kæmpe lyst til at lære og suge viden til mig. Jeg har flere gange været med ude og sejle, men aldrig særlig langt og særlig længe. Derfor synes jeg at det nu er på tide at lære lidt, så jeg også kan komme med på langturs-sejladser og have lidt erfaring under bæltet. Dog er jeg virkelig god til at lave mad!
Lidt om mig:
Jeg hedder, som I kan se, Saredo og så er jeg 23 år gammel. Jeg læser socialvidenskab og kommunikation på 4. semester og ved siden af er jeg studentermedhjælper hos planbørnefonden. Min interesse for at sejle kommer fra at jeg er født og opvokset i Esbjerg, hvor det maritime liv stadig lever på høj kurs. Derudover har jeg mange veninder, som sejler og har egne både, hvilket jeg bliver dybt inspireret af. Jeg vil derfor rigtig gerne lære, hvordan man sejler og på den måde "komme tilbage" til mine rødder i hjembyen Esbjerg.

A.armenis
12jul -
1aug
Sejlområde
Danmark, Middelhavet
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

25 år • eventyrlysten

Jeg er social, åben og frisk på eventyr. Dog har jeg ingen sejlerefaring, men er åben for nye udfordringer samt villige til at indgå i fællesskabet.

Hop til side:
1 2 3 4 5