SailMore’s Gastebørs

Er du skipper? Her på siden kan du se gaster som søger en skipper. Send dem en besked – og sammensæt en harmonisk besætning til dit næste togt

For at kontakte gasterne, skal du oprette dig som bruger, og logge ind som skipper. Det er gratis for skippere at benytte SailMore resten af 2020.

ATD
1mar -
1maj
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Humørspreder

Jeg er Astrid, som med en bachelor i Idræt/Biologi i rygsækken og en rejsefeber der er på sit maks. Eftersom jeg først skal starte på kandidaten til september, har jeg et åbent vindue på et halvt år, hvor chancen for at gøre noget jeg aldrig har prøvet før, er værd at afprøve. For det skal siges at jeg er storfan af Pippi og hendes slogan ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”. Lysten til et eventyr under åben himmel med en blå horisont så langt øjet rækker samt en hverdag bestående af sejlads og praktisk arbejde, er jo den perfekte kombi.
Jeg bor pt i Aarhus sammen med to andre i et mini-kollektiv. Har altid boet med flere personer, som mine år på efterskole såvel som højskole helt sikkert har haft indflydelse på. Jeg er en social person, der nyder andres samvær og har det bedst når dem jeg omgås med, har det godt. Er oprindelig fra Sønderjylland, dyrker sport i form af fodbold og gymnastik, nyder at være i naturen og er vild med fællessang.

ChristineCharlotte
1mar -
1nov
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Klar i Kolding

Børnene er fløjet fra reden, så nu er der igen plads til nye eventyr i mit liv! 😃
Jeg har altid været fascineret af sejlerlivet, og nu er jeg klar til mere erfaring som gast. Jeg har endnu meget begrænset erfaring: Mindre sejlture m venner, og et kort formiddagskursus i Matchrace - som jeg dog omgående blev helt bidt af! 😁
Derfor har jeg fået blod på tanden til at lære mere og møde nye, dejlige sejlermennesker på min vej.
Jeg er villig til at lære og gå til hånde, hvor jeg kan.
Ønsker primært dags- og weekend sejladser i DK med udgangspunkt i Sydjylland, Sønderjylland og Vestfyn.

Mettelis
1apr -
30jun
Sejlområde
Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Jeres nye gast!

Jeg er 25 år, kommer fra Falster, men har boet i København siden 2016 hvor jeg startede studie. Jeg er glad, positiv og er oftest iført min ja-hat. Jeg er midt i et års pause fra studiet efter at have gennemført første år af min kandidat i Advaced Migration Studies. Studiepausen drømmer jeg om at fylde med oplevelser langt fra de vante remmer og gerne til vands.
Jeg er vant til at bo på lidt plads sammen med andre og er derfor også hensynsfuld. Jeg er ivrig efter at lære nye ting og også efter at lære nye mennesker at kende.

AmandaFleischer
26apr -
23aug
Sejlområde
Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Søger eventyr!

Pige på 23, som har brug for eventyr og en på opleveren (og pause fra studie) og længe har drømt om at lære at sejle. Vil meget gerne lære det under varme himmelstrøg, langt væk fra Danmark. Som gast garanterer jeg højt humør, gå-på-mod og hjemmelavet mad. Ud over dette har jeg en masse viden om hav, vind og vejr, som følge min uddannelse i geografi 😉 Og så er jeg en kreativ sjæl, med en masse fingersnilde.

Hop til side:
1 2