SailMores Gastebørs

Er du skipper? Her på siden kan du se gaster som søger en skipper. Send dem en besked - og sammensæt en harmonisk besætning til dit næste togt

For at kontakte gasterne, skal du oprette dig som bruger, og logge ind som skipper. Det er gratis for skippere at benytte SailMore resten af 2020.

Spiloppen
18mar -
2apr
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring

"Valder er her også"

Studsk
24apr -
24apr
Sejlområde
Danmark, Middelhavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Gast med duelighedsbevis

Jeg har lige taget duelighedsprøven og nu vil jeg super gerne lære at sejle med sejl.
Målet er at få nok erfaring, så jeg på egen hånd kan leje en båd og invitere familie/venner på en anderledes ferie.

Lidt om mig:
Jeg elsker at udvikle mig personligt og lære nye ting, hvorfor jeg læser mange bøger, og tager altid gerne imod en god anbefaling.
Desuden taler jeg spansk, da jeg har boet i Málaga-området. Og så er jeg selvstændig IT-konsulent, hvilket gør at jeg er meget fleksibel med datoer.

LasseDB
30apr -
1okt
Sejlområde
Danmark, Middelhavet, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Elsker vind, vand og natur

Er en frisk ung fyr fra det blæsende Vestjylland, som altid har været indblandet i forskellige aktiviteter udenfor i naturen, såsom surfing, hiking, vandring paragliding. Er pligtopfyldende, ansvarbevidst og lidt af en handyman indenfor tømmer, byggerier og renovationer.
Som gast kan du/I forvente en person som er proaktiv, lærenem og som brænder for at lære meget mere om verdenen indenfor sejlads. Elsker at modtage læredom, men samtidig også, at kunne give fra mig.

Sejlerfaring; mange timers erfaring fra speedbåd, har sejlet en enkelt dag i det Sydfynske øhav i sejlbåd, sejlede fra Panama til Columbia over 5 dage (2 dage mellem San Blas øerne, dernæst 3 dage på åbent hav - dette kickstartede min brændende lyst til, at få en fod indenfor sejlads).

Tabita83
10maj -
10okt
Sejlområde
Danmark, Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Sommer i Danmark ‘20 ⛵️🌊☀️

Ohøj derude 🤗
Jeg har lige været i Carribien som gast i 1 1/2 mdr, men grundet Corona har jeg boet ombord på en båd i en bugt - i stedet for sejle rundt... Så sejler erfaringen blev jeg ikke meget rigere, men ved nu at jeg sagtens kan leve ombord i længere tid 😆
Men derfor søger jeg nu erfaringen, da jeg meget gerne vil lære. Jeg har tidl. taget duelighedsbevis for nogle somre siden, men desværre er det gået lidt i glemmebogen.. Så det vil være dejligt at få det opfrisket 🤩
Til daglig bor jeg i Kbh. (Immigreret fra Jylland) hvor jeg arbejder som sygeplejerske.

Jeg er meget interesseret i at komme med ud i forår/sommer på små ture eller weekend ture ⛵️

Hvis du har mod på at tage mig med er du meget velkommen til at skrive 🙂

overg
22jun -
31dec
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Jeg er en glad smilende person som MEGET gerne vil lære alt undervejs! Jeg har speedbådskort og duelighed - har dog registreret mig som begynder da man jo ikke nødvendigvis kan sejle bare fordi man har duelighed :) Jeg har gået på sejlskole i Gilleleje 2 sæsoner. Jeg bor i Nordsjælland og vil meget gerne med ud både i weekender og måske også længere ture hvis det passer med ferie. Håber at der er nogle der vil tage mig med som gast - så skal jeg nok hjælpe til med alt det jeg kan

201190
10jul -
9aug
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Without haste or pause

I am 29 years old and i am living in Copenhaguen, Denmark but i came from Argentina. I am sporty and i enjoy play and listen music. I am sociable and happy.

EmmaLeth
20jul -
16aug
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Uerfaren entusiastisk gast

Jeg er en uerfaren, men yderst entusiastisk kommende gast.

Jeg har en stor gejst for naturen og alt hvad den rummer. Det har indtil videre draget mig til at tage et år som elev på økologisk landbrugsskole, men jeg er nu klar til at komme fra land til vand.

Jeg har flere års rejsen i udlandet på bagen og er draget af at udforske, det jeg ikke kender og at lære fra mennesker jeg møder på vejen.

At lære at sejle er en drøm jeg ikke kan lægge fra mig. Min motivation for at lære er høj og jeg håber derfor at jeg kan finde andre sejlentusiaster, som vil være med til at skabe oplevelser i nye omgivelser på vandet sammen med mig.

SejlerDrengen
1aug -
30aug
Sejlområde
Alt har interesse, Caribien
Sejlerfaring
Styrmand - Du kan navigere og styre båden

Jeg vil gerne varetage vigtige opgaver på båden under sejlads og i havnen.

NielsJE
3aug -
9aug
Sejlområde
Danmark
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Gast søger plads i uge 32

GAST SØGER GASTEPLADS I UGE 32

Halløj,

Jeg søger en gasteplads i uge 32. Jeg har ikke den store erfaring, men er i gang med at tage duelighedstegn fra FREM, og vil meget gerne have mere erfaring, så hvis du / I mangler en søstærk mand med godt humør og som er villig til lære og ikke mindst at tage fat, så hopper jeg meget gerne ombord enten i hele ugen eller i et par dage.

Jeg bor i Kbh, men er fleksibel ift. hvor jeg kan mønstre.
Hvis I gerne vil vide mere er du/I velkommen til at kontakte mig på telefon 28933923.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Mvh
Niels

FruEventyr
1sep -
15apr
Sejlområde
Danmark, Middelhavet, Caribien, Stillehavet
Sejlerfaring
Erfaren - Du har duelighedsbevis og kan fungere som gast

Havet har altid kaldt! ❤️

Jeg er en eventyrlysten, nysgerrig kvinde på 40 med masser gåpåmod.
Jeg har rejst i over 80 lande - men det at sejle har altid været min store drøm!
Sidste år tog jeg så et duelighedsbevis - nu er tiden inde!
Derfor vil jeg utrolig gerne ud med erfarne sejlere på kortere og længere togter - jeg vil bare gerne ha så meget erfaring som muligt, og kort sagt lære alt om livet på havene, så jeg selv om nogle år kan købe mig et størrere sejlskib og sejle ud på eventyr på egen hånd.

Jeg er altid glad, elsker sjov og ballade, Og så har jeg nok lidt af en Pippi Langstrømpe filosofi: Det har jeg aldrig prøvet, så det skal jeg nok ku finde ud af!
Jeg er super kreativ, en haj i et køkken, lærenem, er god til mennesker, vild med musik og sætter stor pris på et glas kølig hvidvin.

Og jeg glæder mig utrolig meget til at se hvor det her nu bringer mig hen! ❤️

Miriam
1nov -
1aug
Sejlområde
Danmark, Caribien
Sejlerfaring
Begynder - Du har en smule sejlerfaring

Atlantic crossing

As a child I sailed the Caribbean with my eccentric uncle and it set a spark in my soul that I have been chasing ever since. I am currently at beginner level, I have a sailing mentor who is helping with the theory (in danish) and waiting for the sailing school to open up again so I can gain further sea miles. I don't know everything about the aerodynamics of sailing yet but what I lack I hope to make for with utter sailing enthusiasm, cooking skills, kids entertainment-child care experience, helpfulness, knowing you should always keep the gally clean and not to get knocked out by a boom. I'm half Danish and British and speak both fluently. i'm easy-going, optimistic, adventurous, i appreciate good conversation as well as quiet moments. I know the Grenadines pretty well, so if you are cruising the Caribbean I might have some tips and connections.

ATD
1mar -
1maj
Sejlområde
Alt har interesse
Sejlerfaring
Landkrabbe - Du har ingen sejlerfaring

Humørspreder

Jeg er Astrid, som med en bachelor i Idræt/Biologi i rygsækken og en rejsefeber der er på sit maks. Eftersom jeg først skal starte på kandidaten til september, har jeg et åbent vindue på et halvt år, hvor chancen for at gøre noget jeg aldrig har prøvet før, er værd at afprøve. For det skal siges at jeg er storfan af Pippi og hendes slogan ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”. Lysten til et eventyr under åben himmel med en blå horisont så langt øjet rækker samt en hverdag bestående af sejlads og praktisk arbejde, er jo den perfekte kombi.
Jeg bor pt i Aarhus sammen med to andre i et mini-kollektiv. Har altid boet med flere personer, som mine år på efterskole såvel som højskole helt sikkert har haft indflydelse på. Jeg er en social person, der nyder andres samvær og har det bedst når dem jeg omgås med, har det godt. Er oprindelig fra Sønderjylland, dyrker sport i form af fodbold og gymnastik, nyder at være i naturen og er vild med fællessang.

Hop til side:
1 2 3 4 5